kasteel

 

mail naar: info at vilarusticana.nl

Geplaatst op 4 december 2018

Open het dorp voor een nieuwe tijd....
Lees de nieuwe oproep voor Vila Rusticana.

Geplaatst op 12 februari 2017

Tot mijn verdriet moet ik meedelen dat initiatiefneemster en schrijfster Annette Reinboud is overleden op woensdag 8 februari jongstleden. Zij is 62 jaar geworden. Haar columns "Ongehoord" beschreven als geen ander werk de onderliggende reden van veel problemen in de moderne wereld; het grote gebrek aan stilte. De columns zijn op deze site na te lezen. Ik moet nu overwegen wat voor gevolgen dit heeft voor het stiltedorp. In principe wil ik verdergaan met het plan, al was het maar voor Annette. Ik weet zeker dat zij haar rust nu eindelijk heeft gevonden.

Geplaatst op 11 mei 2016

Het wordt steeds duidelijker dat Vila Rusticana eerder een zelfstandige gemeente moet worden, dan een wijk in een gemeente. Als het aan mij ligt wordt het zelfs een eiland of een eigen staat met een nieuwe manier van leven, maargoed dat is mijn idee. Er is voorlopig geen zicht op enige financiering voor het project. En hoewel ik veel plekken gezien heb blijkt steeds weer dat de herriemaatschappij eigenlijk overal in de buurt is. Het wordt wereldwijd steeds erger. Dus wie ideeën heeft over financiering of een lokatie, dan hoor ik dat graag op bovenstaand mailadres. (i.v.m. spambots kunt u dat adres niet rechtstreeks aanklikken.

Geplaatst op 11 mei 2016

Excuses aan iedereen die in de afgelopen tijd geprobeerd heeft een
E-mail te sturen, en daarbij een 'onbestelbaar' bericht van de server terug kreeg. Dit lag aan een verlopen redirect van ons eigen
e-mailadres. Het probleem is nu verholpen en u kunt weer mailen.

Geplaatst op 6 december 2012

Op woensdag 12 december zal op vele plaatsen in de wereld, en ook bij Niburu in Soest, een Natuur Stilte Dag worden gehouden. Op deze dag zijn er stiltemomenten waarop ieder persoon verbinding maakt met de natuur. We zullen dit onder andere doen door middel van de Schumann-resonantie, die ons in staat stelt om verbinding te maken met de rust, schoonheid en liefde die de natuur in zich draagt. Op deze manier laadt eenieder zichzelf op en vinden we verbinding met elkaar en de natuur om in deze weken voor 21 december in onze kracht te staan. Programma in Soest

Geplaatst op 18 november 2012

Op internet zijn helaas computers werkzaam die bewust zoeken naar bestaande e-mailadressen op websites om vervolgens de mailbox van het gevonden adres te bestoken met spam en/of phishing mail. Om veiligheidsredenen maken we daarom op deze website gebruik van een afbeelding van ons e-mail adres. U kunt daarom niet rechtstreeks klikken op dit adres, dit moet u zelf typen in uw eigen mailprogramma. Niet heel handig, maar wel veilig.

Geplaatst op 18 november 2012

De webpagina's van stiltedorp Vila Rusticana worden niet meer gehost door de site stopdemuziekte.nu maar zijn vanaf heden te vinden op dit domein. Het voormalige e-mailadres komt daarmee ook te vervallen. Actuele berichten over het stiltedorp kunt u voortaan op deze pagina vinden.

 

naar boven

 

realisatie links aankondiging motivatie deelnemen